Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: carrillo
Id-ul tau: 282
Id-ul staff-ului reclamat: 447
Motiv: de cand se da jail la jail pt id check ?
Explicatie: eram cu niste baieti si o fata a facut ticket pt motivu if . a venit adminu si a inceput sa ne injure de fata cu el adminu era in nc m am scarpinat prima data la ochii sa vad cine e apoi vorbise putin si se opreste si eu intrebam daca nu ii da jail pt comportament neadecvat la ticket si nu raspundea m am mai scarpinat o data si dupa 1 min 2 m am mai scarpinat o data si ca fata sa nu fie singura sanctionata mi a dat si mie inca o data jail pt id check si nici nu stia daca se sanctioneaza comp neadecvat la ticket daca e la jail el find moderator sau administrator asa ceva nu mi se pare ok sa iti chemi prietenii din staff ca nu stii sa sanctionezi
Dovezi:

Atașamente

• Screenshot (659).png
    Screenshot (659).png
    220,3 KB · Vizualizări: 8
𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Reclamatie acceptata
Daca ai o filmare te-as ruga frumos sa o incarci in urmatoarele 24 de ore pe YouTube si sa-i pui optiunea de vizibilitate: nelistata.
Spune-mi daca nu ai o filmare ca sa stiu. Urmeaza sa vorbesc cu membrul staff si sa vad partea lui de poveste..

Member
am luat de la maya da se vede pe filmare si se si aude si mi se pare ca atitudinea staffului nu este una foarte adecvata

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Acesta a vorbit cu un high staff si el i-a zis sa-i dea sanctiunea. O sa vorbesc cu acel high staff. Drept urmare o sa-ti fie scoasa sanctiunea si tie cat si lu maya.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus