Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Dodo
Id-ul tau: 714
Id-ul staff-ului reclamat: 434
Motiv: Powergaming
Explicatie: Am facut un ticket pentru ca cineva m-a omorat cu infinite punch. Dupa ce i-am prezentat videoclipul, baiatul a fost sanctionat, dar id 434 mi-a zis ca primesc si eu jail + warn pentru powergaming, motivul fiind ca nu am rulat. Am incercat sa ii explic ca nu m-am gandit vreo secunda la rularea accidentului cand baiatul ala m-a luat la pumni aproape instantaneu dupa ce m-am ridicat. Sunt convins ca e usor sa apesi un bind, dar am fost preocupat cu apasarea clickului, sa scap din pumnii baiatului. La final I-am si aratat cum rulez toate accidentele produse, doar la asta nu am rulat pentru ca m-a luat ala la pumni. Nu e ceva obisnuit pentru mine sa nu rulez, dar aici chiar nu am putut sa rulez accidentul. Consider ca a cautat nod in papura acest staff. La final,parand deranjat m-a intrebat de ce fac reclamatie pe forum.
Dovezi: Actiunea incepe de pe la minutul 2

New member
Si am de adaugat ceva. De cand rulezi fix in momentul accidentului? Eu stiu ca se ruleaza in urmatorul fel: faci accident, pici, te ridici, si abia dupa rulezi. Pe filmare se vede cum am apasat si muschiul "u" pentru a sta mai mult pe jos, pregatind sa rulez frumos. Nu aveam de unde sa stiu ca vine baiatul ala si ma ia la pumni. Deci decizia staff-ului mi se pare una eronata si trasa de par. Astept un raspuns in cel mai scurt timp. Multumesc

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Am vorbit cu membrul staff, intradevar a fost o sanctiune data incorect, ca nu ai avut timp sa rulezi, si acesta a fost avertizat. Sanctiunea o sa-ti fie scoasa.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus