Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:_TheKiller_
Id-ul tau:1472
Id-ul staff-ului reclamat: 613
Motiv:Am primit sanctiunea nepotrivita + nu a stat cu mine de vorba si a grezut ca mint la ticket
Explicatie:Am fost la jobul de depazitor si mam luat cu uni la injuraturi, sau dat jos cu lanternele si eu am scos un cutit { imi asum acest lucru} nu am apucat sa dau in ei si mam trezit cu o lanterna in cap { care eu stiu ca odata ce este folosita ca sa omori pe cineva este considerata arma in zona publica] acestia mau luat si mau dus intro groapa unde sau pisat pe mine, am stat in groapa pana am primit respawn si mam dus la un magazin ca aveam de discutat cv cu liderul meu { asta sa intamplat la 12 si un pic} si la ora 12:55 ma tras la el domnu plesstefan si nu a stat la discuti cu mine.Nu mi se pare ok ca un membru staff sa se comporte asa. Sa fiu sincer eu dupa aproape o ora si uitasem ce se intamplase. am filmare doar in momentul in care ma tras la el. restul trb sa o aiba el de la reclamant

Dovezi: nu merge sa incarc filmarea pe yt sa o pun aici

Ultima editare:
𝐻𝑒𝒶𝒹 𝑜𝒻 𝒮𝓉𝒶𝒻𝒻
Membru staff
Salut pune filmarea pe youtube la nelistate nu cred ca nu merge si lași link-ul aici. Ai 24h sau cererea va fi inchisa!

New member
Salut pune filmarea pe youtube la nelistate nu cred ca nu merge si lași link-ul aici. Ai 24h sau cererea va fi inchisa!
in plus, eu nici nu am vazut dovada si dupa am fost scos din jail si bagat iar si pentru pg, dar reclamantul nu ia aratat cand ma aruncat in groapa si sa urinat pe mine si a zis ca eu cu unca un baiat avem acelasi ghiozdan ca suntem dintro famalie eu vreau sa vad dovada pentru care eu am fost sanctionat odata gresit si dupa sanctionat cu totul si celalti 2 nu au fost
@_badescu91_

Ultima editare:
𝐻𝑒𝒶𝒹 𝑜𝒻 𝒮𝓉𝒶𝒻𝒻
Membru staff
Respins ! Adminul a sanctionat corect! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus