Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Teosa
Id-ul tau: 1748
Id-ul staff-ului reclamat: 1956
Motiv: A sancționat greșit!
Explicatie: am dat un wanted pe discord find pd și in game după plăcută și eu nu am stat sa ma uit și in game sa vad dacă are plăcută pe mașină mi a aparut pe radar și mi a dat un staff pentru meta , părere mea este ca dacă apare plăcută in radar ar trebuii sa se I a valabila și in game si in afara chair dacă nu este la propriu acolo, deoarece nu este un scrip sau sa te poți duce la mecanic sa o pui sau sa o scoti doresc sa primesc unjail!
Dovezi:

Atașamente

• Screenshot_20241225-214346_Discord.jpg
    Screenshot_20241225-214346_Discord.jpg
    799,4 KB · Vizualizări: 4
  • Screenshot_20241225-214503_Discord.jpg
    Screenshot_20241225-214503_Discord.jpg
    491,2 KB · Vizualizări: 4
  • Screenshot_20241225-214527_Discord.jpg
    Screenshot_20241225-214527_Discord.jpg
    385,6 KB · Vizualizări: 4
New member
Plus de adugat, ma sancționat și nici nu se vede vreun Id pe filmare, nu am arătat eu filmarea, și ni sa spus când urmarirea are mai mult de 5 minute aveti voie sa targeti la roti! Și a noasta avea vro 10 minute I ar eu am tras un singur foc la roata și am primit pentru fail rp! Chair dacă domnul încerca sa ne duca pe o zona rau famata! Eu am primit jail dar cel care a scos arm in zona publica nu a primit nimic!

Ultima editare:
𝐻𝑒𝒶𝒹 𝑜𝒻 𝒮𝓉𝒶𝒻𝒻
Membru staff
Salut ai 24h sa pui filmarea pe youtube la nelistate si sa o trimiti aici!

New member
@_badescu91_ (eu nu am fost la ticket) am fost ofline cand am fost sancționat! Cerei filmare statului! Dacă vrei îți pot arata roleplay ul,

New member
@_badescu91_ eu am aflat ca am primit jail și de ce de la prietenul meu, apoi I am dat mesaj lui El Mariano și am aflat ca el ma sancționat fără sa se Vadă Id ul meu pe vro filmare și pentru ce! Nu mi se pare corect și normal!

New member
@_badescu91_ și oricum as vrea sa vad și eu filmarea de la ticket ca nu am văzut o, poate sa vorbit sa îmi dea jail și nici nu a arătat filmarea....nu am de unde sa stiu, eu zic ca asa ar fi normal sa vad și filmarea de la tk.

𝐻𝑒𝒶𝒹 𝑜𝒻 𝒮𝓉𝒶𝒻𝒻
Membru staff
Pune filmarea cu roleplay ul la asta ma refeream sa vedem dacă a sancționat greșit

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝑀𝒶𝓃𝒶𝑔𝑒𝓇
Membru staff
Cum ti-am zis si in privat, este foarte posibil ca placutele sa fie scoase de pe masini daca mergi la Benny's. Sub nici o forma nu se da wanted doar dupa radar daca persoana nu are placutele.
Sanctiunile pot fi date si fara a vedea un ID daca logurile arata ca tu ai fost cel care a gresit, sau esti recunoscut dupa voce etc.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝑀𝒶𝓃𝒶𝑔𝑒𝓇
Membru staff
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus