Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Iaon Ginji
Id-ul tau:885
Id-ul staff-ului reclamat:613
Motiv:M a sanctionat pe degeba
Explicatie: am vrut sa il lachesc pe un cetatean si stefan mi a dat jefuit in zona publica pentru ca l am luat din paleto si l am dus la pescar+ la baiat i a dat id check dar vorbea pe discord si nu i a dat meta
Dovezi: da

Atașamente

• image_2024-12-23_222604130.png
    image_2024-12-23_222604130.png
    88,5 KB · Vizualizări: 20
Ultima editare:
New member
probabil nu am voie sa iti raspund, dar nu am cum sa ma abtin. Ca sa poti dormi bine la noapte, baiatul cu care vorbeam pe discord nici macar nu era pe server, doar se uita la gameplay ul meu, cea ce nu inseamna meta. Seara faina

New member
probabil nu am voie sa iti raspund, dar nu am cum sa ma abtin. Ca sa poti dormi bine la noapte, baiatul cu care vorbeam pe discord nici macar nu era pe server, doar se uita la gameplay ul meu, cea ce nu inseamna meta. Seara faina
o seara excelenta sa ai in continuare, spre exemplu eu mi am luat jail pt meta cand am vorbit cu un prieten la telefon daca merg a doua zi la scoala. Te pup<3

Member
Salut ! Reclamație acceptată ! Atașează o filmare aici , ai la dispoziție 24h altfel cererea va fii respinsă afumată

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Salut. Reclamatia a fost acceptata, am vorbit cu PlesStefan si el a dat sanctiunile care i-a zis Head of Staff-ul (Andrei). Acesta a gresit total sanctiunile, drept urmare a fost sanctionat (Andrei, nu PlesStefan). Banul, jailul si warnurile tale au fost scoase. T/C

1735141414174.png

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus