Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: RazvaNN
Id-ul tau: 432
Id-ul staff-ului reclamat: 161
Motiv: Da sanctiuni gresite.
Explicatie: Am jucat barbut cu o persoana care a spus ca are 480k si ne jucam pana la final, dupa ce a luat o mana a spus ca nu mai joaca si am inceput sa il injur light, i am spus doar ca ma pis pe el, dupa aceea a scos lanterna la mine si in timp ce dadea animatia i am spus ca este aurolac, dupa ce am murit, m am uitat la id uri, pentru ca mi s a parut ca s a produs un fail, dupa aceea am facut ticket, deoarece in regulament scrie ca poti face ticket in roleplay daca este necesar, si mie mi s a parut necesar, in urma ticketului, eu am fost singurul sanctionat cu 620 de minute jail pentru id check si tk in roleplay. Eu ticket ul l am facut pentru ca am vazut ca respectivul alaturi de prietenul lui doreau sa ma ia de acolo si sa ma jefuiasca sau sa ma arunce undeva, daca este nevoie de dovezi suplimentare cu ticket-ul, astept un raspuns.
Dovezi:

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Reclamație respinsă. Nu poți să te scarpini la ochi preventiv , în caz ca vor să te jefuiască.

Topic closed

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus