Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Dodo
Id-ul tau: 714
Id-ul staff-ului reclamat: 613
Motiv: Mi-am luat jail + warn pentru id check cu motiv
Explicatie: Cineva a vrut sa imi vinda o masina, m-a incuiat in masina din Paletto, pe drum l-am rugat sa ma lase sa ies, baiatul continua sa mearga fara sa imi dea sanse egale la rp. In momentul ala am facut un id check ( doar unul ). El m-a dus intr-o zona publica sa ma jefuieasca
Dovezi: baiatul ce se aude pe fundal are ban, nu era pe server, doar se uita la mine pe partajare.

New member
din pacate trec minutele, mai am 70 de minute de jail din 150. Nu raspunde nimeni, dezinteres total... Pentru situatii de genul, foarte inutil forumul. Timpul pierdut si situatia in care sunt nu o mai rezolva nimeni. Doar sper sa rezolvati problemele astea, pentru ca e frustrant, sa nu dai de nimeni timp de 150 minute, si sper ca pe viitor sa fiti mai pregatiti.

Member
Salut ! Reclamație respinsă ‘ nu era necesar să te scarpini la ochii ! Ai voie să te scarpini la ochii doar dacă se produce un fail , hacker sau troll ! T/ C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus