Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Mihai
Id-ul tau:728
Id-ul staff-ului reclamat:599
Motiv:sanctioneaza gresit
Explicatie:un invid a incercat sa ma dea jos de pe motor prin pumn la 110 km/h , m am dat jos la el si i am zis daca ma e asa jmeker si vrea sa ma bata,aerococx a vazut filmarea mea deoarece i am facut la baiatul ala tk pentru diss in rp si m a sanctionat si pe mine
Dovezi am fil are astept om pe support
Alte precizari a vazut si eduard haos regal filmare si mi a zis sa fac reclamatii

New member
a dat ala alt f4 si a zis ca ii da pentru disc in rp si nu i a dat

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝑀𝒶𝓃𝒶𝑔𝑒𝓇
Membru staff
Te rog sa adaugi filmarea aici si o sa luam o decizie.

New member
este foarte lunga si nu ma pricep ,astept sa fie unul disponibil pentru a vedea filmarea pe support

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝑀𝒶𝓃𝒶𝑔𝑒𝓇
Membru staff
Din ce am discutat cu Aerocox, persoana a fost sanctionata, nu chiar in momentul ticket-ului dar dupa.

New member
nu e neaparat problema asta,e doar un plus,felul in care a sanctionat el mi se pare incorect,edurd haos regal si inca un helper mi au confirmat ca ei nu sanctionau,te atept sa ti arat filmarea,nu imi permite intenetul sa adaug o filmare de 1 ora 20 in timp util

New member
eu ma refer mai mult la modul in care a sanctionat,astept un grad mare sa vada o filmare pe discord

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝑀𝒶𝓃𝒶𝑔𝑒𝓇
Membru staff
Te rog sa imi dai un mesaj in privat pe discord pentru a stabili un timp sa imi arati filmarea.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Data viitoare filmezi peste filmare partea care trebuie. Respectivul numai e în staff.

Topic closed

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus