Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Numele tau:KETO
Id-ul tau:419
Id-ul staff-ului reclamat:220
Motiv:pG
Explicatie:AM furat un lambo in paleto apoi am mers la jaf sa vedem ce este acolo lamboul l am lasat jos la fabrica nu am intrat cu el pe off roaud am mers pe jos apoi am zis sa ma inorc cand am vazut lamboul m am dus spre el si acolo era razvan la tras pe propietarul masini a zis ca nu el a fost ci eu apoi mi am luat sanctiune fara ca el sa vada o filmare.
Dovezi:

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝑀𝒶𝓃𝒶𝑔𝑒𝓇
Membru staff
Ca sa explic mai literat sa se inteleaga.
Eram cu NC la jaf-ul de la humane, tu erai cu un prieten, dezbracati, in tufisuri si va uitati la ce se intampla, m-am dus cu nc mai sus pe deal si gasesc un lambo despre care imi spuneai ca nu e al tau la inceput, pana la urma s-a aflat ca l-ai furat din paleto de la o persoana si ca l-ai folosit sa ajungi pana in josul dealului cu el dupa care ai mers pe jos pana pe munte. Tu fiind cel care a furat masina, si singurii care erati in acea zona in afara de persoanele de la jaf + fara o filmare ca sa vad exact cum ai ajuns acolo, consider ca sanctiunea a fost corecta, in acelasi timp consider ca si coincidenta asta ar fi prea mare ca lambo-u ala sa ajunga acolo fara ca nici tu sa ai o explicatie logica .
Daca vrei sa continui cu "nu l-am condus eu acolo, eu doar l-am furat" te rog sa nu raspunzi la thread.

mai stam pana raspunde?
Si in legatura cu asta, trebuie sa astepti pana raspunde cineva mai mare in grad decat mine care ma poate sanctiona, ex.: Denis, Frosty sau TLB.

tu nici nu vezi frate ce prosti ai scris fara o dovada care sa se vada ca eu am urcat pe deal nu poti sanctiona vere daca eu chiar nu am facuto te ai gandit un pic? nu ai avut nici tu cat nici eu dovada ce fel de staff esti daca te iei dupa presupuneri acum crezi ca daca esti grad mare poti face ce vrei tu?

Sus