New member
- Subiect Autor
nformații OOC:
1.Numele sau Poreclaavid
2.ID In-Game:3214
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50901
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 24,1 dupa wipe(130 inainte) sunt foarte activ in fiecare zi
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, eu ma numesc David, am varsta de 15 ani si sunt din orasul Arad. imi place sa ma joc pe calculator si sa ies afara cu prieteni
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:roleplay avansat
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay: Experienta avansata
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):castanel
2.Prenumele (Personaj):camila
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3214
4.Vechimea în Oraș (Personaj):136de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj)olitist,smurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un om cu mare caracter, Imi doresc de cand eram mic sa devin un politist bun . Am decis sa devin politist pentru a prinde toti infractori din oras
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt potrivit deoarece ascult si sunt inteligent
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu stiu cum sunt ei
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Cooperant, inteligent,pot conduce la viteza mare si experienta anterioara in politie
1.Numele sau Poreclaavid
2.ID In-Game:3214
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50901
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 24,1 dupa wipe(130 inainte) sunt foarte activ in fiecare zi
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, eu ma numesc David, am varsta de 15 ani si sunt din orasul Arad. imi place sa ma joc pe calculator si sa ies afara cu prieteni
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:roleplay avansat
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay: Experienta avansata
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):castanel
2.Prenumele (Personaj):camila
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3214
4.Vechimea în Oraș (Personaj):136de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj)olitist,smurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un om cu mare caracter, Imi doresc de cand eram mic sa devin un politist bun . Am decis sa devin politist pentru a prinde toti infractori din oras
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt potrivit deoarece ascult si sunt inteligent
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu stiu cum sunt ei
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Cooperant, inteligent,pot conduce la viteza mare si experienta anterioara in politie
Ultima editare: