New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Dorian (Chico)
2.ID In-Game: 179
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):43.1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, sunt Dorian, practic boxul de 5 ani si doresc sa ajung un boxior de performanta. Am 16 ani si locuiesc in Anglia si am o pasiune si pentru motoare. Uneori mai conduc motorul tatalui meu, un Ninja 650 si anul viitor sper sa imi iau un CBR125RR. In Anglia stau de 9 ani si sper cat de curand sa ma intorc acasa.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa ajut oamenii de pe sv cu problemele de lege
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): ma joc de prin 2020 spre 2021
9.Experiența în Roleplay: absolut perfecta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Dorian (Chico)
2.Prenumele (Personaj):Bigu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):179
4.Vechimea în Oraș (Personaj): din 2021
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): Director adjunct smurd
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt Chico, am facut liceul militar, am fost director adjunct smurd si acum vreau sa imi continui cariera in politie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt curajos, destept, ascultator si puternic
10.Diferențiere față de Alți Candidați: ce am mentionat mai sus
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polițieiei Romane?: ce am mentionat mai sus
1.Numele sau Porecla: Dorian (Chico)
2.ID In-Game: 179
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):43.1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, sunt Dorian, practic boxul de 5 ani si doresc sa ajung un boxior de performanta. Am 16 ani si locuiesc in Anglia si am o pasiune si pentru motoare. Uneori mai conduc motorul tatalui meu, un Ninja 650 si anul viitor sper sa imi iau un CBR125RR. In Anglia stau de 9 ani si sper cat de curand sa ma intorc acasa.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa ajut oamenii de pe sv cu problemele de lege
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): ma joc de prin 2020 spre 2021
9.Experiența în Roleplay: absolut perfecta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Dorian (Chico)
2.Prenumele (Personaj):Bigu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):179
4.Vechimea în Oraș (Personaj): din 2021
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): Director adjunct smurd
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt Chico, am facut liceul militar, am fost director adjunct smurd si acum vreau sa imi continui cariera in politie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt curajos, destept, ascultator si puternic
10.Diferențiere față de Alți Candidați: ce am mentionat mai sus
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polițieiei Romane?: ce am mentionat mai sus