- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Mario
2.ID In-Game:1419
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):40
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, mă numesc Mario am 15 ani, sunt un băiat ascultător și care adora sa ajute oamenii.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: De când eram mic îmi doream sa devin polițist așa că dacă am acum ocazia de ce nu.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay: Destul de buna(înainte de wipe aveam 150 de ore)
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Spoitoru
2.Prenumele (Personaj): Ionel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1419
4.Vechimea în Oraș (Personaj):40 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia De politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd, Mecanici
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut, mă numesc Ionel, am 22 de ani și îmi place să ajut oamenii. Conduc destul de bine mai ales când sunt sub presiune.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Știu să conduc și să trag bine.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nimic
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Române:Hărnicie, Conduc bine, Trag bine, Ascult gradele mai mari, Fac doar ce mi se spune.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Mario
2.ID In-Game:1419
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):40
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, mă numesc Mario am 15 ani, sunt un băiat ascultător și care adora sa ajute oamenii.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: De când eram mic îmi doream sa devin polițist așa că dacă am acum ocazia de ce nu.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay: Destul de buna(înainte de wipe aveam 150 de ore)
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Spoitoru
2.Prenumele (Personaj): Ionel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1419
4.Vechimea în Oraș (Personaj):40 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia De politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd, Mecanici
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut, mă numesc Ionel, am 22 de ani și îmi place să ajut oamenii. Conduc destul de bine mai ales când sunt sub presiune.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Știu să conduc și să trag bine.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nimic
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Române:Hărnicie, Conduc bine, Trag bine, Ascult gradele mai mari, Fac doar ce mi se spune.
Ultima editare: