New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Vladut
2.ID In-Game: 224
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30(inainte de furtuna 550)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Vladut, am 15 de ani si locuiesc in Botosani. Sunt o persoana dornica sa ajute ,sunt calm si foarte responsabil pe cea ce fac de fiecare data .
ofer respect daca mi se ofera ,de multe ori las de la mine ca sa nu iasa rau sau sa se complice treburile mult mai grav
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau ca din acest oras eu inpreuna de colegi mei sa facem un oras linistit
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Berlandezu
2.Prenumele (Personaj)Vladut
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):224
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier, mecanic ,politie
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt Vladut Berlandezu ,de cand sunt mic imi placea sa salvez lumea ,dar usor usor ce am crescut mi-am dat seama ca aceasta meserie mi se potriveste.
Sunt genu de persoana calma care vrea sa ajute lumea dar cand vine vorba de rau infractori cum ar fi mafioti si alte persoane rele las politia sa isi faca treaba si de asta asi vrea sa ma angajez in politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt un om calm si pe langa astea inainte de furtuna am fost in politie
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt sofer de vireza si sunt agil
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:
iei Romane?: sigur pe cea ce spun,tragaci,sofer de elita ,calm ,responsabil
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Vladut
2.ID In-Game: 224
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30(inainte de furtuna 550)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Vladut, am 15 de ani si locuiesc in Botosani. Sunt o persoana dornica sa ajute ,sunt calm si foarte responsabil pe cea ce fac de fiecare data .
ofer respect daca mi se ofera ,de multe ori las de la mine ca sa nu iasa rau sau sa se complice treburile mult mai grav
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau ca din acest oras eu inpreuna de colegi mei sa facem un oras linistit
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Berlandezu
2.Prenumele (Personaj)Vladut
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):224
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier, mecanic ,politie
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt Vladut Berlandezu ,de cand sunt mic imi placea sa salvez lumea ,dar usor usor ce am crescut mi-am dat seama ca aceasta meserie mi se potriveste.
Sunt genu de persoana calma care vrea sa ajute lumea dar cand vine vorba de rau infractori cum ar fi mafioti si alte persoane rele las politia sa isi faca treaba si de asta asi vrea sa ma angajez in politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt un om calm si pe langa astea inainte de furtuna am fost in politie
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt sofer de vireza si sunt agil
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:
iei Romane?: sigur pe cea ce spun,tragaci,sofer de elita ,calm ,responsabil