Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Vlad/Skurxyy
2.ID In-Game:1459
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):

50909

5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, sunt Vlad am 15 ani, sunt din Galati. Joc fotbal inca de mic si sunt la o echipa destul de buna. In timpul meu liber ies ff des afara si desigur ma joc pe pc. Inafara de fivem ma mai joc si fortnite, cs. Sunt un baiat cumsecade, ma inteleg bine cu toate persoanele si nu ma cert aiurea
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Adrenalina si pastrarea pacii pe Pamant
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay: 3-4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Sagetatarul
2.Prenumele (Personaj):Armando
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1459
4.Vechimea în Oraș (Personaj):3 ani
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase+ academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Antreprenor,mecanic,taximetrist
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Inca din copilarie, am fost fascinat de justitie si siguranta. Pot spune ca in copilarie stateam numai prin cartier si am trecut prin multe experiente neplacute de la talharie pe strada pana la batai cu sange injunghieri. Pot sa spun ca am avut o perioada de decli in jurul varstei de 15 ani, ma intorceam ff tarziu acasa nu ma mai intlg deloc bine cu familia, pana cand tata a murit intr-un accident de masina, provocat de un minor la volan. Atunci mi-am schimbat radical perceptia asupra vietii si am inceput sa ma axez pe scoala. Acum obiectivul meu este de a deveni politisti si de a face orasul LosHaos un loc mai sigur !
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Pentru ca eu nu ajut oamenii pe baza milei, o fac cu empatie si din suflet
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Din punct de vedere fizic cu totii avem aceleasi sanse, dar intotdeauna modul de gandire va face diferenta
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane? Integritate , gandire critica , abilitati de comunicare, capacitate de adaptare si empatie.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Cerere respinsa! Nu ai orele necesare. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus