Secțiune navigare

cerere unbk pt bug abuse am luat anticheat.ac sa sti ca nu eram in perete am poza

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Anto
Id-ul tau:700
Motivul banului:bug abuse dar eu eram la ffa si m-am dus sa il ajut pe taicamiu in curte si cand m-am intors am bk pt bug abuse
De ce doresti unban?pentru ca am foarte multi prieteni aici iubesc foarte tare sv asta si nu doresc sa ma mut pe alt sv e prea top si nu vr sa imi i-au blacklist pt bug abuse
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu nu este activ

Member
si stiam ca daca e ceva macar sa am o poza cum eram fix asa am ramas cand ma dusesem in curte sa il ajut pe taicamiu

Atașamente

• Screenshot_32.png
    Screenshot_32.png
    924 KB · Vizualizări: 13
Member
ma jur ca nu fusesem in perete ca daca eram altfel nu mai faceam forum
am facut poza in caz ca exista probleme exact la fel cum e si asta

Ultima editare:
Member
@anticheat.ac
daca nu ma intresa asa de tare sv asta nu mai faceam nimic nu mai dadeam boost nu mai bagam bani nu mai nu mai faceam nici un forum dar intelege te rog ca sv asta e viata mea el e primu meu sv la care am intrat si ultimul care m-am jucat te rog eu din suflet intelege ca nu eram in perete si citeste mesajul asta
macar da-mi ban 30 zile trg

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Ti am raspuns la cererea anterioara. Nu stiu de ce incerci sa ma minti cu poze de genul cand eram acolo doi admini.
T/C

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus