- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
- Numele sau Porecla: David
- ID In-Game: 2397
- Vârsta (Minim 15 ani):15
- Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50908
- Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):momentant 10 dar le fac repede si inainte de wipe aveam 50
- Descriere Personală: Sunt o persoană liniștită, dar hotărâtă, mereu gata să ajut și să învăț. Am răbdare și îmi place să lucrez în echipă, dar îmi asum responsabilitatea individuală când este nevoie. Îmi place să am un impact pozitiv asupra celor din jur și să fac lucrurile cum trebuie.
- Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Cred că pot aduce ceva diferit în departament, datorită experienței mele și a dorinței de a contribui la siguranța orașului. Sunt gata să lucrez serios, să ascult și să mă adaptez în orice situație. Vreau să fac parte dintr-o echipă care schimbă în bine lucrurile.
- Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
- Experiența în Roleplay: Am o experiență bună în roleplay, în care am jucat diferite roluri și am avut ocazia să particip la multe situații complexe. Înțeleg importanța interacțiunii realiste și a respectării regulilor de roleplay.
- Conștientizare Reguli și Ordine: Confirm că știu și înțeleg că respectarea regulilor și ordinelor este esențială.
Informații IC:
- Numele (Personaj): Luis
- Prenumele (Personaj): David
- Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 21273
- Vechimea în Oraș (Personaj): Sunt în oraș de aproape doi ani și am ajuns să cunosc bine oamenii și locurile. Am învățat cum funcționează comunitatea și ce nevoi au cei din jur.
- Școlarizare (Personaj): Am terminat liceul și un curs de securitate privată, unde am învățat bazele gestionării situațiilor și importanța respectării regulilor. Asta m-a ajutat să mă pregătesc mai bine pentru lucrul cu oamenii și pentru o carieră în poliție.
- Joburi Anterioare (Personaj): Am fost agent de pază și am lucrat ca șofer de taxi, unde am avut contact direct cu oamenii și am învățat să fiu atent la detalii și să gestionez momentele tensionate.
- Job Curent (Personaj): Sunt șofer de tir. Jobul acesta m-a ajutat să cunosc orașul în detaliu și mi-a dezvoltat răbdarea și atenția, abilități pe care le consider esențiale pentru un polițist.
- Descriere Personală (Personaj): Sunt o persoană calmă și de încredere. Îmi place să lucrez corect și să ajut, iar prin ceea ce fac vreau să las o impresie bună și să ofer un exemplu. Cred în respect, corectitudine și muncă bine făcută, așa că îmi dau silința în tot ce fac.
- Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Cred că am disciplina și dorința de a ajuta comunitatea și de a menține ordinea. Mi-aș dori să fac o diferență și sunt gata să învăț, să colaborez și să respect regulile pentru a face asta.
- Diferențiere față de Alți Candidați: Am experiență și răbdare, sunt atent la detalii și îmi pasă de comunitate. Vreau să ajut și să fiu de încredere pentru colegii și oamenii din oraș.
- 5 calități forte: Disciplină, răbdare, simț al observației, respect față de reguli și capacitate de adaptare.