Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Cristian
2.ID In-Game: 1076
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5090816
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 8.7 (s-a wipe)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Cristian si locuiesc in Iasi. Sunt un baiat care ii place sportul si fivem-ul(Haos romania). Eu ies pe afara cam in fiecare zi cu prietenii. (Ma voi apuca de fotbal curand la magic trofeu.)
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: prietenii si familia.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-3 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Constantin
2.Prenumele (Personaj):Jamal
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1076
4.Vechimea în Oraș (Personaj): orasul cel mai vechi
5.Scolarizare (Personaj): facultatea de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd,taxi
7.Job Curent (Personaj): nimic astept sa intru in politie:)
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un baiat cu numele Jamal. De cand eram mic mi-am dorit sa intru in politie. Eu mereu studiam legea si ce fac politistii. Mereu mi-a placut sa vad la televizor cum un politist incatuseaza un criminal.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: cand incep un job ma tin de el.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu sunt diferente deoarece toti suntem oameni
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: tragaci, vorbaret, energetic, rapid, istet

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus