- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Cristian
2.ID In-Game: 1076
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5090816
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 8.7 (s-a wipe)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Cristian si locuiesc in Iasi. Sunt un baiat care ii place sportul si fivem-ul(Haos romania). Eu ies pe afara cam in fiecare zi cu prietenii. (Ma voi apuca de fotbal curand la magic trofeu.)
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: prietenii si familia.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-3 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Constantin
2.Prenumele (Personaj):Jamal
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1076
4.Vechimea în Oraș (Personaj): orasul cel mai vechi
5.Scolarizare (Personaj): facultatea de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd,taxi
7.Job Curent (Personaj): nimic astept sa intru in politie
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un baiat cu numele Jamal. De cand eram mic mi-am dorit sa intru in politie. Eu mereu studiam legea si ce fac politistii. Mereu mi-a placut sa vad la televizor cum un politist incatuseaza un criminal.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: cand incep un job ma tin de el.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu sunt diferente deoarece toti suntem oameni
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: tragaci, vorbaret, energetic, rapid, istet
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Cristian
2.ID In-Game: 1076
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5090816
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 8.7 (s-a wipe)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Cristian si locuiesc in Iasi. Sunt un baiat care ii place sportul si fivem-ul(Haos romania). Eu ies pe afara cam in fiecare zi cu prietenii. (Ma voi apuca de fotbal curand la magic trofeu.)
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: prietenii si familia.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-3 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Constantin
2.Prenumele (Personaj):Jamal
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1076
4.Vechimea în Oraș (Personaj): orasul cel mai vechi
5.Scolarizare (Personaj): facultatea de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd,taxi
7.Job Curent (Personaj): nimic astept sa intru in politie
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un baiat cu numele Jamal. De cand eram mic mi-am dorit sa intru in politie. Eu mereu studiam legea si ce fac politistii. Mereu mi-a placut sa vad la televizor cum un politist incatuseaza un criminal.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: cand incep un job ma tin de el.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu sunt diferente deoarece toti suntem oameni
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: tragaci, vorbaret, energetic, rapid, istet