Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Cojocaru Cosmin
2.ID In-Game: 1175
3.Vârsta (Minim 15 ani):16 ani.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 4.6 ore jucate.
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o fire foarte sociabila, prietenoasa, imi place foarte mult sa comunic, mereu sunt in cautare de prieteni noi, ma integrez usor intr-un grup nou si imi place munca in echipa. Sunt pasionat de sporturi. Timpul liber mi-l petrec cu prietenii, in oras sau acasa. Personal nu-mi plac persoanele false, care te vorbesc pe la spate sau oamenii cu 2 fete.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia pentru care ma alatur Deparamentului de Politie este roleplay ul pe care il poti face ca politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Ca experienta in fivem am aproape 3 ani de cand joc.
9.Experiența în Roleplay: Ca experienta in roleplay am 3 ani de cand joc pe servere roleplay.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da, desigur.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): NAC
2.Prenumele (Personaj): Cosmin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1175
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Ma aflu in acest Oras inca de la nastere.
5.Scolarizare (Personaj): Ca studii, am studii superioare, si academia de politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Am lucrat intr o mare parte ca mecanic.
7.Job Curent (Personaj): Momentan somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Am momente cand pur si simplu zambesc doar pentru a ma preface ca sunt bine, deorece nu-mi doresc sa primesc atentie doar atunci cand imi este greu. Mereu am incercat ca persoanelor dragi mie sa le aduc macar o sclipire sau un ranjet pentru ca o zi fara sa razi este o zi pierduta si nimeni nu-si poate permite sa piarda o zi din viata lui, prefer sa ma descriu indirect.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Eu consider ca sunt pregatit pentru politie deoarece asa cum am scris si mai sus am absolvit o academie de politie, deci eu cred ca as fi pregatit pentru a intra in acest departament.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 5 calitati forte care m ar recomanda penetru un post in cadrul Politiei Romane sunt :
1.Integritatea
2.Capacitatea de a lua decizii sub presiune
3.Atentia la detalii si gandirea analitica
4.Abilitatile de comunicare si empatie
5.Rezistenta fizica si psihica

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus