Secțiune navigare

aplicatie pentru departamentul DIICOT

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
1.Numele sau Porecla:Anto
2.ID In-Game:700
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 fac pe iulie 26 15 (am mai vazut copiii prin pd/Diicot si am zis sa incerc si eu adk na toti meritam o sansa)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51007
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):10 dar inainte de wipe 620
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma cheama Antonio dar prieteni imi spun anto sau toni sunt brunet am ochi verzi si am 1,74m inaltime imi place foarte mult sa ajut oameni nevoiasi ba pe strazi be pe joc sunt din oltenia mai exact din gorj imi place sa ajut mai mai exact ministerul afacerilor interne am mai fost in politie/diicot de cateva ori si mi-a placut foarte mult
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Politie:motivatea mea ca sa intru in Diicot este un foarte mare si pentru a ajuta lumea care are nevoie de noi atunci cand pica jos de tot si nu poate sa se mai ridice in picioare sa aiba un loc de munca si sa nu mai aiba adapost il ajutam sa fie inapoi ce a fost
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2000 de ore
9.Experiența în Roleplay:am o experienta in rp foarte mare fac un rp foarte calitativ si de mare actiune
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da sunt constient

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Anto
2.Prenumele (Personaj):Nebunu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):700
4.Vechimea în Oraș (Personaj):10 luni dar a venit o furtuna si m-am baricadat cand aveam 620
5.Scolarizare (Personaj):12
6.Joburi Anterioare (Personaj):somer
7.Job Curent (Personaj):nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt alb in cap am o barba si o mustata am 1,77 am 2,3 tatuaje sunt imbracat in tricou alb si cu pantaloni portocali imi place foarte mult sa ma uit la actiuni ce se inampla pe strada am o masina imi place sa ma plimb si imi place foarte mult in politie/diicot
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:stiu sa respect regulile sa ajut lumea si sa despart lumea care se bate sunt potrivit si pentru as prine oameni care fac chesti ilegale /fumeaza/livreaza/creaza etc.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:eu sincer nu ma diferentiez de nimeni nici nu rea ii conosc asa de bine pe ceilanti colegi ai mei toti suntem la fel doar toti suntem oameni toti mai gresim toti suntem la fel dor sa zicem ca e un grad de elev si nu respecta un cadet gen sa il jigneasca sa il injure etc
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?pai stiu sa trag bine sunt capabil sunt calm mereu in ori ce situatie nu ma enervez asa repede si stiu aproape toate codurile de cascuta dar nu chiar toate

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus