Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Luca
2.ID In-Game: 961
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15 aproape 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50901
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 2-3(a fost wipe)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Luca sunt clasa a 10,sunt o fire sociabila si glumeata,sunt o persoana punctuala si serioasă cand este nevoie. Presupun ca nu conteaza cum arat si calitatile mintale sunt cele importante,sunt generos inteligent si sunt un tip motivat pe alegerile in viata.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am m ai fost de cateva ori in pd si mereu am plecat cu o experienta placuta mitiv pentru care as dorii sa ma reîntorc
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 4 ani,am inceput pe Haos m am lasat aproximativ 7 8 luni de haos,iar acum vreau sa revin
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da!

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Lăutaru
2.Prenumele (Personaj): Costel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 961
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Abia ajuns
5.Scolarizare (Personaj): Academie Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): nu
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte) : Sunt o persoana dediacata si pasionata dezvoltarea persoanala si profesionala. Am o atitudine pozitiva,imi place sa lucrez in echipa si sa gasesc solutii creative la probleme. Comunicarea si empatia sunt punctele mele forte,iar organizarea si disciplina ma ajuta sa imi ating obiectivele. In timpul liber imi place sa petrec timpul cu prietenii,sa calatoresc si sa incerc experiente noi.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt sigur ca sunteti in cautare de oameni capabili si eu cred ca va pot ajuta
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Respectuos,punctual,serios
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Respectul fata de ceilalti,punctualitatea mea,generozitatea mea,capacitatea mentala,puterea fizica cat si spirituala

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus