- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: NUCLEAr
2.ID In-Game: 350
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50901
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 8 ( dar le fac rapid )
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma cheama NUCLEAr am 15 ani si imi place tot ce tine de technologie si partea aceasta
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sunt prieteni de ai mei in aceasta factiune si nam auzit numi lucruri bune despre aceasta factiune
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: Buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Braziliero
2.Prenumele (Personaj): NUCLEAr
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 350
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): Am terminat facultatea si doresc sa merg la academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Nuclear era un civil obișnuit, dar cu o minte strălucită. Deși trăia într-o lume copleșită de conflicte, el folosea inteligența pentru a crea soluții pașnice. Curând, toți îl respectau, iar numele său deveni sinonim cu speranța și rațiunea. Într-o eră turbulentă, Nuclear a devenit farul lumii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Va pot ajjuta si ssunt capabil
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt demn sa fac tot ce imi sta in putinta
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:demnitate, intelegere,prietenos, amuzant,
1.Numele sau Porecla: NUCLEAr
2.ID In-Game: 350
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50901
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 8 ( dar le fac rapid )
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma cheama NUCLEAr am 15 ani si imi place tot ce tine de technologie si partea aceasta
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sunt prieteni de ai mei in aceasta factiune si nam auzit numi lucruri bune despre aceasta factiune
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: Buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Braziliero
2.Prenumele (Personaj): NUCLEAr
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 350
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): Am terminat facultatea si doresc sa merg la academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Nuclear era un civil obișnuit, dar cu o minte strălucită. Deși trăia într-o lume copleșită de conflicte, el folosea inteligența pentru a crea soluții pașnice. Curând, toți îl respectau, iar numele său deveni sinonim cu speranța și rațiunea. Într-o eră turbulentă, Nuclear a devenit farul lumii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Va pot ajjuta si ssunt capabil
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt demn sa fac tot ce imi sta in putinta
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:demnitate, intelegere,prietenos, amuzant,