Secțiune navigare

Aplicatie Staff [ID 1175]

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Cojocarul Cosmin
Id-ul tau: 1175
Discord: aarealmf
Varsta ( Minim 15 Ani ): 16 ani.
Ore: (Minim 100) Acum m-am apucat de server, dar consider ca am experienta de care este nevoie pentru a activa in staff.
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc funcatia de Membru Staff pe acest server deoarece doresc sa ii ajut pe ceilanti oferand tot suportul posibil.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Asa cum am scris si mai sus prin oferirea tot suportului posibil.
O mica descriere despre tine: Sunt o fire foarte sociabila, prietenoasa, imi place foarte mult sa comunic, mereu sunt in cautare de prieteni noi, ma integrez usor intr-un grup nou si imi place munca in echipa. Sunt pasionat de sporturi. Timpul liber mi-l petrec cu prietenii, in oras sau acasa. Personal nu-mi plac persoanele false, care te vorbesc pe la spate sau oamenii cu 2 fete. Sunt o fire calma, care incearca sa-si puna persoanele din jurul sau pe primul loc, incerc pe cat posibil sa nu-mi arat punctele slabe in fata altora. Am momente cand pur si simplu zambesc doar pentru a ma preface ca sunt bine, deorece nu-mi doresc sa primesc atentie doar atunci cand imi este greu. Mereu am incercat ca persoanelor dragi mie sa le aduc macar o sclipire sau un ranjet pentru ca o zi fara sa razi este o zi pierduta si nimeni nu-si poate permite sa piarda o zi din viata lui. Am simtul umorului foarte bine dezvoltat, glumesc cu bun simt, respect pe cine ma respecta si sunt foarte perseverent.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Aplicatie acceptata, contacteaza un head of staff + pentru a sustine testele T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus