New member
- Subiect Autor
Numele tau: Penguinu
Id-ul tau: 637
Id-ul staff-ului reclamat: 242 Envy
Motiv: Sanctioneaza gresit
Explicatie: Eream la sectia de politie si m-am luat la cearta cu un baiat acesta ma luat la bataie si eu m-am auto-aparat cu o sticla sparta, dupa domni politisti au venit si m-au dus la celule unde imi calculau sentinta iar jos erea un baiat care ma injura , eu am zis politistilor sa il opreasca sau o sa il potolesc eu, ei au refuzat sa il potoleasca si eu m-am dus cu sticla si din greseala (se vede si pe filmare) am injungiat un politist dupa
Dovezi: Filmare in link-ul de mai jos
Id-ul tau: 637
Id-ul staff-ului reclamat: 242 Envy
Motiv: Sanctioneaza gresit
Explicatie: Eream la sectia de politie si m-am luat la cearta cu un baiat acesta ma luat la bataie si eu m-am auto-aparat cu o sticla sparta, dupa domni politisti au venit si m-au dus la celule unde imi calculau sentinta iar jos erea un baiat care ma injura , eu am zis politistilor sa il opreasca sau o sa il potolesc eu, ei au refuzat sa il potoleasca si eu m-am dus cu sticla si din greseala (se vede si pe filmare) am injungiat un politist dupa
alejandro cortez a deschis occ-ul si a venit envy urmand sa vada Filmarea si el a decis ca de la o sticla in burta pentru a ma auto-apara este troll. (se vad mai multe pe filmare)
Dovezi: Filmare in link-ul de mai jos
Ultima editare: