Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Enc
2.ID In-Game:523
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):11 ore(970 inainte de wipe)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc andrei, am 15 ,ani sunt clasa a IX- a , in timpul liber imi place sa joc fotbal si joc pe aceasta comunitate de aproximativ 2 ani jumatate.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):DA

Informații IC:
1.Numele (Personaj):ENC
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):523
4.Vechimea în Oraș (Personaj):peste 2 ani
5.Scolarizare (Personaj):12 Clase+bac, Facultate si Masterat
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic,Asistent medical,taximetrist, Agent DIICOT.
7.Job Curent (Personaj):Nici unul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei Am 23 de ani si imi doresc sa ajut orasul pt a scapa de toti infractorii, si aceasta meserie simt ca ma reprezinta+ Tatal meu a fost agent in Departamentul Politiei Romane si eu vreau sa continui.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt Foarte Serios+imi place foarte mult sa ma implic si aceasta este meseria mea preferata
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Diferente nu exista , toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt foarte bun pe tras,Sofer extraordinar,seriozitatea,Calmitatea si perseverenta.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus