Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Bujie
2.ID In-Game:1528
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50712
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):acum am intrat si promit ca imi voi face orele in aceasta factiune
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Vasile si sunt o persoana buna la suflet si nu imi plac mincinosi si sunt foarte atent la detali
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Bunicul si tatal meu au fost tot in politie si am ales si eu aceasta oportunitate
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):872
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Cancer
2.Prenumele (Personaj):Bujie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):15284.Vechimea în Oraș (Personaj):0 luna
5.Scolarizare (Personaj):Scoala politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):somer
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut sunt buje si i mi place sa fac dreptate si imi place sa fiu foarte peseverent la ce se intampla
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:pt ca si tata a fost in politie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:atent la detali si sunt foarte cujaros
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:curajos, istet, atent la detali, sofer profesionist si nu imi plac minciunile

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus