- Subiect Autor
Informații OOC (Out Of Character):
Numele sau Porecla: Andrei
ID In-Game: 248
Vârsta (Minim 15 ani): 15
Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50707
Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 3( s a dat wipe)
Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Sunt un baiat seriosd,calm caruia ii place sa se joace FiveM in timpul liber.Sunt destul de prietenos si sunt calm.Am decis sa fac aceasta aplicatie pt a intra in politia,deoarece imi place sa ajut oamenii.
Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
Motivatia mea pentru politie este curiozitatea de a experimenta si acest
departament si faptul ca de mic mereu mi a placut sa ma uit la politie si daca aveam ocazia ma urcam intr o masina adevarata.Din moment ce pot intra pe un joc in politie si cu persoane serioase am zis sa imi dau o sansa
Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
Experiența în Roleplay:
Rp avansat,fara fail uri si fara troll.
Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Confirm că înțeleg și respect regulile serverului și că nerespectarea acestora sau a ordinelor superioare poate duce la sancțiuni, inclusiv eliminarea din departament sau server
Informații IC (In Character):
Numele (Personaj): Borcea
Prenumele (Personaj): Andrei
Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 248
Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
Școlarizare (Personaj): Scoala de agenti Henri-Coanda,
Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier
Job Curent (Personaj): somer
Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Cand eram mic,tatal meu a fost politist.Intr o seara a fost un jaf in oras in care din pacat a decedat.Mi am facut o promisiune si aceea de a intra in politie si a cauta acei infractori si nu numai.Pasiunea mea este Politia.Abilitatile mele sunt:calmul,seriozitatea,maturitatea,prietenia,condusul,trasul,coordonatul.
Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
Ma integrez foarte usor si sun o persoana temperata.Sunt calm,prietenos,stiu conduce,stiu coordona destul de bine in situatii scapate de sub control.
Diferențiere față de Alți Candidați:
Consider ca toti suntem la fel.Probabil o diferenta este maturitatea si creativitatea.
Enumera 5 calități forte care te-ar recomanda pentru un post în cadrul Poliției Române:
Creativitatea
Inteligenta
Inteletgerea rapida a lucrurilor
Disciplina
Dorința de a învăța și de a mă perfecționa continuu
Numele sau Porecla: Andrei
ID In-Game: 248
Vârsta (Minim 15 ani): 15
Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50707
Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 3( s a dat wipe)
Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Sunt un baiat seriosd,calm caruia ii place sa se joace FiveM in timpul liber.Sunt destul de prietenos si sunt calm.Am decis sa fac aceasta aplicatie pt a intra in politia,deoarece imi place sa ajut oamenii.
Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
Motivatia mea pentru politie este curiozitatea de a experimenta si acest
departament si faptul ca de mic mereu mi a placut sa ma uit la politie si daca aveam ocazia ma urcam intr o masina adevarata.Din moment ce pot intra pe un joc in politie si cu persoane serioase am zis sa imi dau o sansa
Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
Experiența în Roleplay:
Rp avansat,fara fail uri si fara troll.
Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Confirm că înțeleg și respect regulile serverului și că nerespectarea acestora sau a ordinelor superioare poate duce la sancțiuni, inclusiv eliminarea din departament sau server
Informații IC (In Character):
Numele (Personaj): Borcea
Prenumele (Personaj): Andrei
Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 248
Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
Școlarizare (Personaj): Scoala de agenti Henri-Coanda,
Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier
Job Curent (Personaj): somer
Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Cand eram mic,tatal meu a fost politist.Intr o seara a fost un jaf in oras in care din pacat a decedat.Mi am facut o promisiune si aceea de a intra in politie si a cauta acei infractori si nu numai.Pasiunea mea este Politia.Abilitatile mele sunt:calmul,seriozitatea,maturitatea,prietenia,condusul,trasul,coordonatul.
Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
Ma integrez foarte usor si sun o persoana temperata.Sunt calm,prietenos,stiu conduce,stiu coordona destul de bine in situatii scapate de sub control.
Diferențiere față de Alți Candidați:
Consider ca toti suntem la fel.Probabil o diferenta este maturitatea si creativitatea.
Enumera 5 calități forte care te-ar recomanda pentru un post în cadrul Poliției Române:
Creativitatea
Inteligenta
Inteletgerea rapida a lucrurilor
Disciplina
Dorința de a învăța și de a mă perfecționa continuu