Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC (Out Of Character):

Numele sau Porecla: Andrei

ID In-Game: 248

Vârsta (Minim 15 ani): 15

Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50707

Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 3( s a dat wipe)

Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):

Sunt un baiat seriosd,calm caruia ii place sa se joace FiveM in timpul liber.Sunt destul de prietenos si sunt calm.Am decis sa fac aceasta aplicatie pt a intra in politia,deoarece imi place sa ajut oamenii.

Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:

Motivatia mea pentru politie este curiozitatea de a experimenta si acest
departament si faptul ca de mic mereu mi a placut sa ma uit la politie si daca aveam ocazia ma urcam intr o masina adevarata.Din moment ce pot intra pe un joc in politie si cu persoane serioase am zis sa imi dau o sansa
Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani

Experiența în Roleplay:

Rp avansat,fara fail uri si fara troll.

Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):

Confirm că înțeleg și respect regulile serverului și că nerespectarea acestora sau a ordinelor superioare poate duce la sancțiuni, inclusiv eliminarea din departament sau server

Informații IC (In Character):

Numele (Personaj): Borcea

Prenumele (Personaj): Andrei

Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 248

Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani

Școlarizare (Personaj): Scoala de agenti Henri-Coanda,

Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier

Job Curent (Personaj): somer

Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Cand eram mic,tatal meu a fost politist.Intr o seara a fost un jaf in oras in care din pacat a decedat.Mi am facut o promisiune si aceea de a intra in politie si a cauta acei infractori si nu numai.Pasiunea mea este Politia.Abilitatile mele sunt:calmul,seriozitatea,maturitatea,prietenia,condusul,trasul,coordonatul.

Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:

Ma integrez foarte usor si sun o persoana temperata.Sunt calm,prietenos,stiu conduce,stiu coordona destul de bine in situatii scapate de sub control.

Diferențiere față de Alți Candidați:

Consider ca toti suntem la fel.Probabil o diferenta este maturitatea si creativitatea.

Enumera 5 calități forte care te-ar recomanda pentru un post în cadrul Poliției Române:

Creativitatea

Inteligenta

Inteletgerea rapida a lucrurilor

Disciplina

Dorința de a învăța și de a mă perfecționa continuu

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus