Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Cristi
2.ID In-Game:260 (o sa mi-l schimbe in 41)
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50902
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):4 ore dupa wipe (600 inainte de wipe)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma cheama Cristi , am 15 ani , imi place fotbalul , sunt in clasa a IX-a , sunt o persoana care este foarte grijulie si care stie cum sa fie calma in situatii mai extreme , imi place foarte mult sa ma joc 5M pe sv Haos Romania iar visul meu este sa ajung un fotbalist mare
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea este dorinta de a oprii infractionalitatea din oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):8 luni
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Balan
2.Prenumele (Personaj):Cristi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):260
4.Vechimea în Oraș (Personaj):4 luni
5.Scolarizare (Personaj):Facultatea de Drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier , Sofer de Autobuz si mecanic de locomotiva
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Balan Cristi , am 18 neuroni , sunt in acest oras de 4 luni dupa furtuna , inainte de furtuna am avut 600 de luni , inainte de furtuna am lucrat ca gunoier , sofer de autobuz si mecanic de locomotiva , eu m-am născut la spitalul din Los Haos , familia mea fiind foarte saraca , mama mea fiind florareasa iar tata lucrând în șantier , viata mea nu a fost una usoar , de aceea doresc acest post de polițist pentru a demonstra ca în viata nu este nimic ușor.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Eu cred ca sunt potrivit pentru ca sunt foarte perseverent si atent cu toti oamenii
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem la fel , nu exista diferente
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Calitatile mele sunt perseverenta , calmitatea , seriozitatea , profesionalismul in condus si implicarea

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus