Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Andrew
2.ID In-Game: 671
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50910
5.Orele Jucate pe Server : 1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana energica perseverenta ce incearca a fi din ce in ce mai bun,imi canalizez energia si pasiunea in tot ce fac,sunt dispus sa fac eforturi pentru a-mi atinge obiectivele, practic inot de performanta, sunt din bucuresti si cam atat.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Dorinta de a ajuta,a salva oameni si a prinde raufacatori,serviciul comunitar vreau sa ajut orasul si comunitatea sa scape de raufacatori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da.

Informații IC:
1.Numele (Personaj): RiGori
2.Prenumele (Personaj): Andrew
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 671
4.Vechimea în Oraș (Personaj):0
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Andrew si am 21 de ani. Am copilarit in orasul Paleto Bay pana la varsta de 10 ani, dupa care m-am mutat in Los Haos, unde am locuit cu parintii pana la 16 ani, cand m-am mutat singur la apartament. Am aplicat pentru voluntariat la S.M.U.R.D. , iar dupa un an am ajuns medic propriu-zis. In prezent tot ce imi doresc este sa fiu aceptat in Academie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt apt din toate punctele de vedere.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Stiu sa trag, am experienta deoarece am fost vanator in vechiul meu oras.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Tragaci, Pilot excelent , Sofer Excelent , Integrarea rapida in grupuri noi de oameni, stiu sa judec situatiile foarte bine

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus