- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Traian
2.ID In-Game:533
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):sa dat wipe am o ora
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Salut, eu ma numesc Traian, am varsta de 15 ani si sunt din orasul sangeorz. placandu-mi sa ma joc fivem mai ales pe sv haos,am foarte mult timp sa ma joc fivem 5,6 ore pe zi,imi place sa ma dau cu crosul si sa ma joc fotbal,sunt serios si matur din aceasta cauza vreu sa itru in politie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sunt foarte activ pe sv,sunt serios,si imi place rp-ul de politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:2 ani primul sv pe care mam jucat a fost haos
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Cican
2.Prenumele (Personaj):Traian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):533
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an jumate
5.Scolarizare (Personaj):BAC + Academia de politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj):miner
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc traian cican am 23 de ani si de cand eram mic imi doream sa devin politist ,vin ditrun mediu foarte greu din orasul sedy cand avem 12 ani mia murit tatal omorat de camatari de atunci am avut o viata deplorabila nu aveam ce manca mam descurcat cum a putu, De mic visez sa prind toti camatari din sedy.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte activ, imi place sa ajut oameni
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt rabdatorsi serios.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:trag bine,conduc ciar foarte decent,imi place sa ajut oameni,serios si ascultator
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Traian
2.ID In-Game:533
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):sa dat wipe am o ora
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Salut, eu ma numesc Traian, am varsta de 15 ani si sunt din orasul sangeorz. placandu-mi sa ma joc fivem mai ales pe sv haos,am foarte mult timp sa ma joc fivem 5,6 ore pe zi,imi place sa ma dau cu crosul si sa ma joc fotbal,sunt serios si matur din aceasta cauza vreu sa itru in politie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sunt foarte activ pe sv,sunt serios,si imi place rp-ul de politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:2 ani primul sv pe care mam jucat a fost haos
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Cican
2.Prenumele (Personaj):Traian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):533
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an jumate
5.Scolarizare (Personaj):BAC + Academia de politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj):miner
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc traian cican am 23 de ani si de cand eram mic imi doream sa devin politist ,vin ditrun mediu foarte greu din orasul sedy cand avem 12 ani mia murit tatal omorat de camatari de atunci am avut o viata deplorabila nu aveam ce manca mam descurcat cum a putu, De mic visez sa prind toti camatari din sedy.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte activ, imi place sa ajut oameni
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt rabdatorsi serios.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:trag bine,conduc ciar foarte decent,imi place sa ajut oameni,serios si ascultator
Ultima editare: