Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: RazvaNN
2.ID In-Game: 432
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50808
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): Wipe
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Razvan, am 16 ani, sunt in clasa a 10-a si una dintre pasiunile mele este FiveM-ul, sunt un baiat muncitor si persistent in tot ce fac si mereu mi-a placut sa imi duc activitatile la un alt nivel si sa fac performanta, imi gestionez timpul bine si sunt o persoana responsabila.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Ma simt potrivit pentru politie si imi place foarte mult actiunea si activitatea unui politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4-5 ani - 3500 ore
9.Experiența în Roleplay: Foarte multa pe servere de toate dificultatile
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Cantemir
2.Prenumele (Personaj): Razva
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 432
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Nou Venit ( Furtuna )
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Cantemir Razvan, am 28 de ani, sunt o persoana perseverenta si muncitoare cu cei 7 ani de acasa, sunt prietenos si ma integrez foarte usor in grupurile sociale, practic munca de voluntariat si imi place sa ajut oameni si ma consider un om serios si punctual.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Consider ca sunt potrivit pentru Politie datoria avantajelor fizice ( Conduc foarte bine si am o tinta decenta ) si datorita faptului ca sunt perseverent si mereu doresc sa fac performanta, totodata doresc sa imi dezvolt o cariera de succes in Politie.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu stiu daca pot raspunde foarte clar la aceasta intrebare, toti candidatii au defectele si calitatile lor, eu personal sunt o persoana care isi doreste sa ramana foarte mult timp in departament si sa imi dezvolt o cariera de succes si consider ca am toate calitatile necesare pentru acest lucru
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Sunt perseverent, am bun simt, imi place munca in echipa, gandesc perfect rational si sunt o persoana de incredere

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus