Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Dariusica
2.ID In-Game: 509
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 42
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Darius, am varsta de 15 ani , locuiesc in judetul Tulcea intr-un orasel micut , sunt pasionat de fotbal si jocurile video . Sunt atras de acest joc denumit fivem inca de la varsta de 11-12 ani cand ma jucam inca de atunci pe haos . De pe fivem serverul meu favorit este haos deoarece in total am peste 1500 de ore , in ultimul timp dupa wipe n am mai avut timp asa mult sa joc din cauza liceului dar incerc sa revin in forta alaturandu-ma acestui departament
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: pentru a face dreptate
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1500 ore +
9.Experiența în Roleplay: pe o nota de la 1 la 10 ar fii 8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): desigur

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Badea
2.Prenumele (Personaj): Gigel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 509
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 42 de luni
5.Scolarizare (Personaj ) bac + academie de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): taximetris
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Gigel Badea , am varsta de 26 de ani am o familie intemeiata din o sotie si 1 copil in varsta de 2 ani . Am terminat cele 12 clase absolvind bacalaureatul cu media 9,15 insciindu-mu la academie de politie . Aceasta pasiune a mea se trage din traditia familiei mele , tatal si bunicul meu au fost in cadrul Politiei Romane . Acestia din pacate au decedat dar macar au fost gloriosi pentru tara lor , eu fiind si eu patriot vreau sa imi ajut tara si sa o apar de toti oameni rau sacrificandu-ma pana la moare .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt un om foarte capabil si descurcaret
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toti suntem egali dar avem comportamente si mentalitati diferite
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: sobru , serios , inteligent , curajos, comunicativ

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus