Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:
2.ID In-Game:45056
3.Vârsta (Minim 15 ani):23
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5000113
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):230+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, Mă numesc Fahed, am varsta de 23 ani, locuiesc în judeţul Tulcea. Principalul meu hobby este fotbalul, Îmi place să lucrez în echipă. Punctul meu forte este seriozitatea este punctul meu forte, uneori am scapari in care uit de seriozitate, bineinteles fiecare scapare este calculata, sa nu fie una gresita. La fel cum seriozitatea este pe primul plan in viata mea, la fel si respectul dar si bunul simt. Pe langa toate acestea, sa nu credeti ca sunt un fel de dictator dupa aceasta biografie, dar am si caracteristici precum cea de om sociabil, imi place mereu sa fiu agreat de cei din jur, intr-un grup de persoane, asta deoarece tot timpul caut sa-mi formez un statut bine vazut in fiecare grup din care fac parte. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii in oras sau la o partida de pescuit , la un fotbal dar de asemenea imi mai place sa joc rugby. Respect pe cine mă respecta, am cei 7 ani de acasa si am deasemenea capacitatea de a lucra in echipa deoarece ''unde-s multi puterea creste''. De asemenea sunt eun tip sociabil, mereu dornic sa-mi fac prieteni noi
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Doresc sa intru in Politie deoarece este o factiune superba si foarte frumoasa. Este o factiune cu membrii de nota 10, care se ajuta unul pe altul si isi vorbesc exemplar. Imi doresc deoarece imi place sa ajut, sa-i fac pe toti mandrii de mine, sa respect, sa fiu pe placul tuturor. Sunt foarte insistent si imi place ca totul sa iasa perfect. Sunt capabil sa lucrez in echipa si imi place sa ma autoperfectionez oricand. Imi traiesc viata la maxim si in orice clipa doresc sa invat cate ceva nou. Sunt stapan pe propriile forte si imi place sa invat de la cei cu mai multa experienta ca mine. Stiu sa scriu perfect din punct de vedere gramatical. Cunosc foarte bine atat regulamentul cat si scopul acestei factiuni si mi se pare foarte utila aceasta factiune. Iar pe langa toate aceste 'calitati' ai factiunii, vreau sa asigur un climat de siguranta cetatenilor.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5 ani+
9.Experiența în Roleplay:5 ani+
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Fahed
2.Prenumele (Personaj): Karabakh
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 45056
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3 ani
5.Scolarizare (Personaj): Facultatea de Drept 'Paleto-Bay' .
6.Joburi Anterioare (Personaj): Comisar Sef Diicot, General Politia Militara( tot cu functia de Comisar Sef Diicot doar aceasta era un sub-departament).
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Fahed era un baiat de 20 ani care s-a nascut la o ferma in Los Santos, impreuna cu familia lui. Singura lor avere era casa in care traia, un teren de agricultura si cateva animale. El si cu parintii lui munceau din greu pentru a avea ce manca.Fahed se descurca bine de cand era mic cu treburile casnice.Intr-o zi cand el si cu tatal lui au plecat la piata sa cumpere hrana pentru animale, o gasca de gangsteri au rapit-o pe mama lui si dupa ce au agresat-o, au omorat-o.Fahed si cu tatal lui au ajuns de la piata si nu au mai gasit-o pe mama baiatului, el a fost deprimat o perioada de timp si de atunci a trebuit sa se descurce doar el si cu tatal lui.Acestia au incercat sa gaseasca acesti gangsteri care i-au facut rau mamei baiatului, iar dupa 6 ani de cautare acesti au dat de urmele lor. Ei au apelat la o echipa de politie si acestia au plecat pe urmele lor.Peste cateva ore au sosit si intaririle si au invadat casa in care locuiau gangsteri.Acestia au fost imobilizati si arestati pentru numarul lor de crime efectuate. Si astfel Fahed si cu tatal lui au facut dreptate si si-au continuat viata muncind la ferma lor. Aceasta poveste m-a cladit ca si om, devenind o persoana foarte serioasa, ambitioasa, sociala, dar si de a ajuta pe oricine.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Experienta ca prim punct forte, atitudinea cat si corectitudinea fata de cetateni.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Experienta, transparenta, perseverenta cat si faptul ca in trecut am mai avut o functie, chiar de conducere in acest oras.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Cum am si mentionat mai sus, perseverenta, experienta, corectitudinea, transparenta si implicarea.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus