Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:CocoSmkr.
Id-ul tau:43374
Id-ul staff-ului reclamat: 14493
Motiv: Sanctionat fara motiv.
Explicatie: A zis ca este varul lui cel reclamat si de acolo sa schimbat tot. Mi a zis ca am facut pg ca am deschis usa la masina cu unul in piggy si m am urcat in masina ( nu are ce cauta in staff parerea mea )
Dovezi:

New member
Imi cer scuze ma striga mama pe filmare la inceput . eu zic ca sa facut si meta acolo deoarece a aparut imediat fata aia de la ei din simpaloa , a sarit din masina cand era mort a dat piggy , plus id check !!! A zis ca eu i am dat warn cand eram in diicot il am pe filmare , deci clar are ceva cu mine , sper sa vada cine trebuie aceasta filmare si sa se faca dreptate deoarece stau minim 10 ore pe zi pe oras si platesc curent de imi vine rau.

New member
da fonicu . cel care a sarit din piggy este varul lui. chiar el a zis , si mi a zis ca eu i am dat amenda plus 2 warnuri cand eram in diicot deci sa inteleg ca are ceva cu mine :))

New member
fonicu. trebuie sa astept o saptamana sa imi raspunda cineva LA RECLAMATIE? NU VREAU SA fiu obraznic dar imi lasi impersia ca vrei sa il acoperi pe baiat.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus