Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Ianis
Id-ul tau:1617
Id-ul staff-ului reclamat:14493
Motiv:low efort + toxicitate
Explicatie:- venisem la benny să îmi tunez mașina și era unu parcat în mijloc , eram să facem accident , iar eu am înjurat în mașină cu geamurile închise + AVEA ȘI EL GEAMURILE ÎNCHISE
Și M a auzit .
-s-a dat jos ( erau 2 jucatori ) și a început sa îmi lovească mașina cu pumni , iar eu m am dat jos i am batut

- după de fericire i am chemat pe prietenei mei și am început să vorbesc cu pennis cu colegi mei de fericire ca i am bătut .

-i am luat și l am răpit pe unu într-o zonă retrasă și l am lăsat după .

Dovezi : cred ca am ( trebuie sa aibă și adminu) mi am luat crash și nu pot încărca filmarea sau să o dau mai în față

Nu vreau sa fie adminu sancționat vreau doar un jail

Ultima editare:
Ianise, cat eu eram jos tu m-ai injurat de familie sau ceva de genu, nu conteaza atata timp cat ma omori si dupa ma injuri e toxicitate

Member
Salut , trb sa răspundă un HED OF STAFF

Se vede clar ca cand te am omorât doar ți am spart go pro și te am luat în mașină , încarcă filmarea .

NU AI CUM SĂ MĂ AUZI CÂND EU AVEAM GEAMURILE ÎNCHIS ȘI TU LA FEL LE AVEAI ȘI + NU ERAI LÂNGĂ MINE

Aștept răspunsul unui Hed of Staff pentru ca sunt niște grade mari care pot lua decizi apte

Dacă vorbeam cu tn când erai mort atunci se punea.
De la adrenalină poți scoate pe vorba mi și mi de vorbe, ( ASTA ÎNSEAMNĂ RP AVANSAT)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus