Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Tudor
Id-ul tau:546
Motivul banului:refuz pc check
De ce doresti unban?:varul meu mi a dat o masina imprumut el imi zicea sa ii dau masina inapoi iar eu ii ziceam im gluma ca nu (eram la ffa) el a iesit si a facut tk pe motiv posibil hacker a venit ochisor a zis sa intru pe asteptare iar eu i am zis ca daca imi arata dovada sau cv intru iar el a zis daca intru sau nu si i am zis ca daca vad si eu o dovada cv ca am hack intru iar dupa mi a dat ban pt refuz
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

𝐻𝑒𝒶𝒹 𝑜𝒻 𝒮𝓉𝒶𝒻𝒻
Membru staff
Ai o filmare sa vad în ultimele 10 minute ce ai făcut? Și sa pui o poza cu ban-ul!

𝐻𝑒𝒶𝒹 𝑜𝒻 𝒮𝓉𝒶𝒻𝒻
Membru staff
Și cât erai la ffa doresc!

𝐻𝑒𝒶𝒹 𝑜𝒻 𝒮𝓉𝒶𝒻𝒻
Membru staff
nu am din pacate, doar ca eu vroiam sa vad si o dovada de la baieti de au facut tk ca nu aveau nici unul filmare plus ca am luat ban fara dovada
Aici este canal de cereri unban. Tu ai mai avut o data bk pentru hack. Dacă consideri ca ți a dat pe nedrept faci reclamatie staff ca eu nu ma duc sa ii dau staff warn la ochisor. Ramai Banat deoarece nu te ai prezentat la pc check și trebuia sa ai și o filmare de la ffa sa vedem cum tragi. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus