- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: danu
2.ID In-Game:1028
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):34
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Danu,sunt din R.Moldova am 16 ani locuiesc in orasul Chisinau,imi place sa ma ocup cu sportul si sa petrec timpul cu prieteni.Sunt in clasa 10 la liceu,materia mea preferata este istoria, nu prea imi place scoala dar mna trebuie sa o frecventam cate o data )).
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa fac un roleplay calitativ de politist si sa ajut si eu cum pot.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Rusu
2.Prenumele (Personaj) Danciuk
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1028
4.Vechimea în Oraș (Personaj):34 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Rusu Danciuk am varsta de 21 de ani am abosolvit Academia de Politie in cadrul Ministerului Afacerilor Interne,provin dintr-o familie Ruso-romana din cauza acceasta am accent de rus.Am fost deportat in accest oras si acum imi caut un loc de munca stabil si bine platit. Am fost mereu un om care tine cu legea si acum vreau sa aplic in cadrul Politie Romane ca sa o pot proteja de cei care sfideaza legislatia si constitutia.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt onest si ma consider un bun coordonator.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Coordonarea
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Condusul,trasul,comunicarea, am invat sa pilotez la academie, sunt calm.
1.Numele sau Porecla: danu
2.ID In-Game:1028
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):34
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Danu,sunt din R.Moldova am 16 ani locuiesc in orasul Chisinau,imi place sa ma ocup cu sportul si sa petrec timpul cu prieteni.Sunt in clasa 10 la liceu,materia mea preferata este istoria, nu prea imi place scoala dar mna trebuie sa o frecventam cate o data )).
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa fac un roleplay calitativ de politist si sa ajut si eu cum pot.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Rusu
2.Prenumele (Personaj) Danciuk
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1028
4.Vechimea în Oraș (Personaj):34 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Rusu Danciuk am varsta de 21 de ani am abosolvit Academia de Politie in cadrul Ministerului Afacerilor Interne,provin dintr-o familie Ruso-romana din cauza acceasta am accent de rus.Am fost deportat in accest oras si acum imi caut un loc de munca stabil si bine platit. Am fost mereu un om care tine cu legea si acum vreau sa aplic in cadrul Politie Romane ca sa o pot proteja de cei care sfideaza legislatia si constitutia.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt onest si ma consider un bun coordonator.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Coordonarea
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Condusul,trasul,comunicarea, am invat sa pilotez la academie, sunt calm.