Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Teosa
Id-ul tau: 43650
Id-ul staff-ului reclamat: coca 43267
Motiv: no-fere,pg,tk in rp
Explicatie: ma plimbam prin sandy si de o data dau de acest baiat coca care este staff l-am intrebat daca ma pot urca in masina si el nu a zis nimic apoi i-am pus cutitu la gat el dadundu-se jos si scotand un topor apoi s-a urcat in masina ruland ca imi pune cutitu la gat el ne avand cutit dar avand topor eu in acel timp am rulat ca sparg bordu si leg firele si danduma jos exact cum a facut si eu si urcandu-ma inapoi sa plec cu masina, m-am intors dupa vro 10 secunde si baiatu a facut ticket dupa vro 10 secunde de cand am venit eu, s-a uitat la id u meu de vro 4 sau 5 ori eu in acel timp facand drifturi cu masina lui!
Dovezi: Filmare

New member
Am uitat sa spun ca el mi-a facut ticket si eu am fost sanctionat pentru no-fear dar el nu a fost sanctionat cu nimic deoarece este staff!

Salut eu am fost mos craciunul din video, nu a fost no fear, mi-ai pus arma la cap si am facut ce mi ai zis m-am dat jos, dupa nu am reusit sa ti iau id ul pt ca facusei nf si am chemat un grad staff pe chat staff pentru a se duce cu nc si sa ti ia id ul, seara faina !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus