Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Numele tau: env
Id-ul tau: nu-l stiu
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: in mare parte liderul, 2211
Motiv: au 30 de slot uri la mafie si pe discord sunt 31
Explicatie: aceasta miraculoasa mafie au pe discordul haos mafii 31 de membri cu gradul de cartel de medellin, iar defapt mafia are 30 de slot uri, ce nu mi se pare normal
Dovezi: poze

Member
Screenshot_2024-10-29-08-05-14-806_com.discord.pngScreenshot_2024-10-29-08-05-21-865_com.discord.png

Member
Multi au ramas cu rolul pentru ca eu nu am acces sa vad cine are grade, am inteles ca esti frustrat ca ai luat ck dar cand faci o reclamatie documenteaza-te. 1730219534871.png

Member
Multi au ramas cu rolul pentru ca eu nu am acces sa vad cine are grade, am inteles ca esti frustrat ca ai luat ck dar cand faci o reclamatie documenteaza-te. Vezi atașament 2067
Salut as dori ca acest no namer virtual sa primească ban pe discord pentru ca raspunda la reclamație unde nu am menționat nimic de el

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
nu inteleg cum nu ai mentionat nimic de el cat timp i ai scris id ul, se verifica chestiile de genu si te aisgur ca nu ai de ce sa ti faci griji, mersi. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus