Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: discord tunsu ( pe joc bebeto)
Id-ul tau: 41632
Id-ul staff-ului reclamat: 834
Motiv: a sanctionat pe filmare necompleta
Explicatie: avea unu o filmare doar cand l am omorat eu si i am zis ca nu este completa si i am aratat cand ma jefuit si nu mi a spart nimic si dupa i zic vezi ca mai e si face pai si a lui e filmare completa
Dovezi:

New member
Numele tau: discord tunsu ( pe joc bebeto)
Id-ul tau: 41632
Id-ul staff-ului reclamat: 834
Motiv: a sanctionat pe filmare necompleta
Explicatie: avea unu o filmare doar cand l am omorat eu si i am zis ca nu este completa si i am aratat cand ma jefuit si nu mi a spart nimic si dupa i zic vezi ca mai e si face pai si a lui e filmare completa
Dovezi:
am eu filmare cand acest baiat la omorat pe un baiat si dupa a furat depe el o sa pun filmare imd si nu a fost filmare incompleta pur si simplu baiatul mi-a arat tot ce sa intamplat inafara ca te-a jefuit si eu nu aveam de unde sa stiu depe filmarea lui ca te-a jefuit

New member
pai n ai filmare cu tot rp u
pai ba frate eu am sanctionat cu ce am vazut pe filmarea lui daca nu vii cu o filmare in care dovedesti ca nu ai facut asta e alt cv deci ai filmare in care tu demonstrezi ca nu ai facut rdm si in plus a vazut si badescu filmarea si a zis ca am sanctionat corect

Ultima editare:
New member
uite aici filmarea baiatului care te-a reclamat si dupa care am sanctionat si eu

New member
bro ce vina am io daca baiatul doar filmarea asta a avuto trebuia sa imi arati o filmare complecta in care sa intamplat ce ai zis tu eu am sanctionat ce am vzut pe filmarea acelui baiat

New member
bro ce vina am io daca baiatul doar filmarea asta a avuto trebuia sa imi arati o filmare complecta in care sa intamplat ce ai zis tu eu am sanctionat ce am vzut pe filmarea acelui baiat
pai aia e filmare necompleta inf nu mai vreau sa ma contrazic astept sa raspunda rabbyty

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus