Secțiune navigare

cerere unblacklist (va rog)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:pablo
Id-ul tau:31381
Motivul banului:Hack
De ce doresti unban?:Deoarece a fost ce-a mai proasta alegere facuta vreodata de mine, va rog frumos sa imi dati unbk... (promit ca nu mai bag hack niciodata, accept pc check zilnic daca e nevoie)
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu

New member
Numele tau:ciocan/ raul
Id-ul tau:43943
De ce doresti unban?: doresc unban ca am primit fara motiv ca eu nici nu am fost activ pe servar ca am avut ceva probleme cu pc-ul
cer pc check , mai vreau sa fac si reclamatie la membrul staf care a luat aceasta decizie de a imi da mie blacklist
Ban-ul este activ si pe discord?: din cate stiu eu nu este activ si pe discord

Ultima editare:
𝐻𝑒𝒶𝒹 𝑜𝒻 𝒮𝓉𝒶𝒻𝒻
Membru staff
Numele tau:ciocan/ raul
Id-ul tau:43943
De ce doresti unban?: doresc unban ca am primit fara motiv ca eu nici nu am fost activ pe servar ca am avut ceva probleme cu pc-ul
cer pc check , mai vreau sa fac si reclamatie la membrul staf care a luat aceasta decizie de a imi da mie blacklist
Ban-ul este activ si pe discord?: din cate stiu eu nu este activ si pe discord
Fa alta aplicație nu în cererea baiatului

𝐻𝑒𝒶𝒹 𝑜𝒻 𝒮𝓉𝒶𝒻𝒻
Membru staff
Numele tau:pablo
Id-ul tau:31381
De ce doresti unban?:Deoarece a fost ce-a mai proasta alegere facuta vreodata de mine, va rog frumos sa imi dati unbk... (promit ca nu mai bag hack niciodata, accept pc check zilnic daca e nevoie)
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu
Atașează o poza cu ban-ul te rog sa verific daca este ch drept sau fara!

𝐻𝑒𝒶𝒹 𝑜𝒻 𝒮𝓉𝒶𝒻𝒻
Membru staff
Ramai Banat îți asumi ca ai dat cu cod vorbesti cy denisjke daca ai cu drept sau nu. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus