Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: carrillo
Id-ul tau: 39726
Id-ul staff-ului reclamat: 1171
Motiv: sanctioneaza pe prietenii
Explicatie: eram in parcare paleto cand am intalnit niste baieti au facut accident din cauza mea si plecasem inspre miner si au venit dupa mine au intrat in mine si au plecat direct si s au intors dupa 2 3 min si nu apucasem sa le dau ciocan am schimbat masina si m am dus dupa ei sa ii caut si i am gasit la cnn si le am dat direct ciocan si cica era tk si am primit pentru deranjare ticket dar nu stiam nu se vorbea nmk si asa
Dovezi: am filmare decand s au intors incerc sa o pun aici

Member
am taiat din filmare pentru ca era lunga si nu conta atat de mult ce era in spate

Well-known member
In filmarea asta se vede ca ai facut RDM, ai o filmare in care sa se vada ca ai avut un roleplay cu ei si ai avut un motiv foarte bun sa-i omori? @andrei39726

Well-known member
Filmarea nu are sunet din partea ta, adica tu nu te auzi pe filmare deci filmarea nu poate fi luata in considerare.

Member
Filmarea nu are sunet din partea ta, adica tu nu te auzi pe filmare deci filmarea nu poate fi luata in considerare.
dar nu conteaza asta conteaza ce a facut badescu ca m a sanctionat fara ca eu sa stiu ca e ticket adica ai vazut am avt un rp si i am gasit la cnn si i am omorat direct trebuia sa ghicesc in palma ca e ticket sau cum

Well-known member
T/C jail ul si warn ul o sa ti fie scos
Adminul a sanctionat corect pentru ca nu avea de unde sa stie ca ai avut ceva roleplay cu baietii aia.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus