Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Membru staff
Numele tau: PlesStefan
Id-ul tau: 2967
Discord:

plesstefan.

Varsta ( Minim 15 Ani ): 15
Ore: (Minim 50) 830
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Ca sa ajut lumea, si sa fiu un membru staff cat mai bun
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Asigurarea unui mediu sigur și prietenos pentru toți utilizatorii serverului prin monitorizarea și gestionarea conversațiilor, intervenind în cazul în care apar conflicte sau comportamente nedorite.
O mica descriere despre tine: Sunt un adolescent de 15 ani plin de viață și curiozitate. Energiea mea este contagioasă, iar abordarea mea pozitivă față de viață mă face să fiu mereu în centrul atenției în grupurile mele de prieteni. Îmi place să mă joc și să mă distrez, fie că este vorba de jocuri video, sporturi în aer liber sau jocuri de societate. Sunt mereu deschis la noi experiențe și aventuri și îmi place să încerc lucruri noi alături de prietenii mei. Creativitatea mea îmi permite să găsesc mereu modalități inovatoare de a ne amuza împreună. Cu toate că am o energie nelimitată, știu să ascult și să înțeleg nevoile celor din jurul meu, ceea ce îi face pe prietenii mei să se simtă înțeleși și apreciați. În concluzie, sunt un adolescent vibrant și captivant, care aduce mereu o notă specială de bucurie și entuziasm în viața celor din jurul meu.

Well-known member
Aplicatie acceptata!! Contacteaza un head of staff+ pentru a sustine testele.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus