Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Andrew
Id-ul tau:25
Id-ul staff-ului reclamat:1171(badescu)
Motiv: imi da sanctiune pt arogante la tk ca asa i se scoala lui fara sa explice absolut nimic (ii da mesaj de la adminu de la tk ca sa imi dea pt arogante si dupa se da pe deafen si iese)
Explicatie: niste baieti au facut tk ca cica am vadut revange kill a venit adimu hq le am aratat dovada cum ca n am facut si eu imi sustineam punctul de vedere ca nu e corect sa ia a meu pt vb mort dupa vine badescu la tk ca sa isi dea cu parerea si eu ma contraziceam cu celalat nu cu nici un admin pe un ton adecvat fara injuraturi sau ceva si badescu se da dintr o data pe deafen si ii da mesaj adminului care era la tk sa imi dea pt arogante la tk dupa imi da mesaj pe /f ca tot ii ziceam sa isi dea undeaf aa explice ne face prosti si iese de pe vc , nu mi se pare un comportament adecvat din partea lui sa iasa cand cineva il cheama pentru o parere ba mai mult nici nu explica pt ce primesc arogante ca asa i se scoala lui, cer sa fie sanctionat!!
Dovezi: am filmare cu tot tk numai ca este mai lunga de aceea rog sa intram pe un vc sa o prezint!IMG_6090.png

𝐻𝑒𝒶𝒹 𝑜𝒻 𝒮𝓉𝒶𝒻𝒻
Membru staff
În primul rand am întrat la voi acolo a fost ok după nu l ai lăsat sa își susțină punctul de vedere si după ce ți a zis ca îți dă arogant la ticket tu ne iei cu "baii" nu cred ca am stat la masa impreuna sa ne permitem sa vorbim asa unii cu alții. După m am dat pe deaf și m am dus la ticket de aia am iesit altceva nu am ce sa îți zic v am spus ca ați facut un rp de tot căcatul mai ales după ca ala va permite ss vorbiți și voi chiar vorbiti))

New member
nu ti am zis bai se vede si pe filmarea mea ! asteptam un grad superior sa isi dea cu parerea si tu dupa ce dai o sanctiune trb sa vii si cu o explicație nu arunci sancriuni si te dai pe defean si dupa pleci!!!

𝐻𝑒𝒶𝒹 𝑜𝒻 𝒮𝓉𝒶𝒻𝒻
Membru staff
Nu era ticket ul meu eu mi am zis parerea ce explicație sa îți dau cand știai deja ce ai făcut? Și de la 20 50 sa dai un ochi cuk ne ai zis

New member
ai dreptate, n a fost tk tau dar i ai dat mesaj la adminu de la tk sa imi dea pt arogante mi a dat poza el cu ce i ai zis am pus si mai sus dovada!

Member
Reclamatie respinsa, badescu doar a fost chemat sa dea niste pareri, si a spus punctul de vedere, si iti recomand sa nu le mai vorbesti ' de sus ', si sa incerci sa ti calmezi tonul vocii. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus